Despre noi

VALORILE ELITE STEWARD SAS

Valorile ELITE STEWARD SAS sunt reprezentate de valorile tuturor celor ce fac parte din aceasta echipa. Deoarece punem un accent deosebit pe cunoastere si responsabilitate, ELITE STEWARD SAS se ocupa de pregatirea continua a personalului.

  • Profesionalismul angajatilor
  • Experti, cu spirit de echipa, responsabili.
  • Securitate, Integritate, Etica.

Codul nostru de etica profesionala este un element de baza in instruirea membrilor echipei.
Performanta profitabilitate, eficienta, functionalitate. Venim mereu in intampinarea nevoilor clientului, si urmarim mereu satisfacerea acestuia.

DESPRE NOI

ELITE STEWARD SAS este o companie ce ofera servicii de securitate pentru o intreaga varietate de domenii si industrii.

Avand ca target oferirea de solutii pe baza nevoilor fiecarui client in parte, ELITE STEWARD SAS cunoaste o dezvoltare continua pe aceasta piata.

Strategia noastra se bazeaza pe personalizarea solutiilor oferite, in care includem tehnologia si serviciile de calitate.

Avand o experienta in spate, ELITE STEWARD SAS ofera in primul rand consultanta in serviciile de securitate, tocmai pentru a preveni aparitia riscurilor si pentru a elabora un plan de securitate la cel mai profesional nivel.

De la infiintare si pana in prezent, S.C. ELITE STEWARD SAS SRL a urmarit permanent sa ofere beneficiarilor sai servicii de cea mai inalta calitate in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor, astfel, seriozitatea de care am dat dovada, rezultatele obtinute prin calitatea si eficienta serviciilor prestate ne-au asigurat parteneriatul cu clienti reprezentativi:

– S.C. Oil Terminal S.A.
– Consiliul Local Chiajna
– Centrul Cultural Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului;
– S.C. Simex S.A.
– C.N.I. Coresi S.A.
– S.C. Aversa Manufacturing S.R.L.
– S.C. Ferrobeton Romania S.R.L.
– Restaurant Casa Rustic