Securitate cladiri

Protectie generala

Acesta este unul dintre cele mai utilizate servicii peste tot in lume. Personalul instruit executa aceasta activitate in functie de cerintele fiecarui client, deoarece acest tip de serviciu necesita cunoasterea clientului. Aceste servicii sunt construite in functie de natura afacerilor si nevoilor clientului de aceea pot varia foarte mult. Acestea pot implica diverse tipuri de control acces / exit insotite sau nu de suport tehnic, sau servicii de monitorizare.

Securitatea cladirilor

Cladirile de apartamente, cladirile de birouri sau alte locatii, pot avea nevoie de securitate 24 de ore pe zi. Avand in vedere aglomerarea din ultima perioada este dificil de gasit o locatie iar uneori oamenii au senzatia ca pot ocupa proprietatea altcuiva. Securitatea constructiilor sau diferitor locatii previne vandalismul, intruziunile precum si hotiile. ELITE STEWARD SAS poate oferi paza pentru rezidente mici sau o intrega echipa de paza. Securitatea este primul pas pentru a putea trai linistit.

Supervizare intrari

Reprezinta primul punct de contact. Se bazeaza pe oferirea de personal instruit in functie de cerintele fiecarei companii.

Receptionist

Acest serviciu reprezinta o combinatie intre serviciile de acces control / receptie si serviciu clienti. In cele mai multe companii exista o astfel de zona in receptie prin care zilnic trec atat angajatii companiei cat si vizitatorii. Noi oferim un serviciu combinat prin care receptionistul / portarul intampina vizitatorii intr-o maniera prietenoasa mentinand standarde inalte de securitate si confidentialitate. In cele mai multe cazuri se poate merge impreuna cu un operator servicii tablou de comanda.