Servicii

S.C. ELITE STEWARD SAS SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de servicii integrate si complexe de paza umana si computerizata, la standarde europene, dupa cum urmeaza:

A. REALIZAREA DISPOZITIVELOR DE SUPRAVEGHERE, PROTECTIE SI PAZA
Societatea noastra va ofera posibilitatea alegerii fie a unui sistem de paza umana (paza umana cu dispozitive alcatuite numai din agenti de securitate) sau a unui pachet de servicii, in functie de cerintele fiecarui client, in acest scop specialistii nostri prezentandu-va cea mai oportuna solutie.
De retinut este faptul ca orice sistem ati alege acesta poate fi implementat si poate deveni operativ in 72 de ore.
Personalul angajat este atent selectionat, scolarizat, avizat de organele de politie in conformitate cu Legea 333 din 2003 si echipat cu una din uniformele agreate de beneficiari si aprobate de catre IGPR.

B. MONITORIZARE
Acest gen de serviciu reprezinta supravegherea continua a unei centrale antiefractie cu ajutorul unui comunicator care face legatura intre obiectiv si dispecerat si este serviciul care ofera o operativitate maxima in prinderea si imobilizarea potentialilor infractori.
Sistemul electronic de monitorizare este de fapt o retea de emitatori si comunicatori (individualizati pentru fiecare beneficiar in parte), in permanenta comunicare cu un receptor specializat montat in centrul de monitorizare.

C. INTERVENTIE RAPIDA
Brigada de interventie rapida este dotata cu masini performante pe care sunt montate statii de emisie – receptie si telefoane mobile care asigura legatura operativa cu dispeceratul de monitorizare.
Agentii incadrati pentru aceasta activitate sunt special selectionati si antrenati, fiind astfel eficienti in orice tip de interventie si sunt echipati cu arme de foc, spray-uri iritant-lacrimogene, tomfe si bastoane telescopice pe care sunt instruiti sa le foloseasca in functie de situatia reala din teren si in conformitate cu prevederile legale in vigoare privind regimul armelor si munitiilor.

D. INSOTIRE V.I.P.
In situatii speciale S.C. ELITE STEWARD SAS SRL poate asigura servicii de garda de corp prin personal specializat, special antrenat, pentru aceasta activitate.
Deasemeni, poate asigura protectia in cazul manifestarilor publice (spectacole, manifestari sportive, conferinte…) sau in cazul evenimentelor private (aniversari, intalniri de afaceri, reuniuni…)

E. INSOTIRE TRANSPORT VALORI
Echipajele destinate misiunilor de insotire a transpoturilor speciale si de valori sunt special antrenate in vederea executarii acestor tipuri de activitati, avand echipament specific si fiind dotate cu mijloace specifice pentru protectia valorilor transportate, si autoaparare.

Paza stadioane

Dispunem de agenti de securitate specializati, cu experienta, pregatire profesionala si psihica conform legislatiei in vigoare si avizati de organele abilitate.

Securitate cladiri

Serviciile includ: Protectie generala, securitatea cladirilor, door supervisor, receptionist, etc.

Interventie

Serviciile noastre de monitorizare include alarmele , verificarea si interventia in conformitate cu instructiunile.

Garda de corp

Un ofiter de securitate special instruit pentru protejarea indivizilor expusi amenintarilor.